Térdszalag angolul

ACL: Elülső keresztszalag

ACL a következőt jelöli Elülső keresztszalag. Ha nem angol nyelvű változatát látogatják, és a z Elülső keresztszalag angol nyelvű változatát szeretné látni, kérjük, görgessen le az aljára, és a Elülső keresztszalag jelentését angol nyelven fogja látni.

ACL: Elülső keresztszalag

Ne feledje, hogy a rövidítése ACL széles körben használják az iparágakban, mint a banki, számítástechnikai, oktatási, pénzügyi, kormányzati és egészségügyi. A z ACL mellett a z Elülső keresztszalag a többi mozaikszavak esetében is rövid lehet.

 • A 3 fokú kezelés csuklóízülete
 • Then I went on to tear my ACL, the ligament in my knee, and then developed an arthritic knee.
 • Fordítás 'keresztszalag' – Szótár angol-Magyar | Glosbe
 • Keresztszalag-szakadás 2 fajtája, 6 oka, 5 tünete és 5 kezelési módja
 • Legjobb kenőcs ízületi sérülésekhez
 • ORVOSI SZÓTÁR - térdszalag szakadás jelentése

ACL: Elülső keresztszalag. Büszkén térdszalag angolul a ACL rövidítést, amely a legnagyobb rövidítések és Mozaikszók adatbázisa.

csontritkulás kéz kenőcs astra közös előkészítés a vásárláshoz

A következő kép a z ACL angol nyelvű definícióit mutatja: Elülső keresztszalag. Tudod letölt a kép reszelő-hoz nyomtatvány vagy küld ez-hoz-a barátok keresztül elektronikus levél, Facebook, Csicsergés, vagy TikTok.

Tapasztalt mozgásszervi reumatológus és ortopéd szakorvosaink sokéves tapasztalatukkal képesek felállítani a keresztszalag-szakadás diagnózisát. A rehabilitációs gyógytorna kezelést - orvosi felügyelettel dolgozó - szakértő gyógytornászaink végzik. Az orvosok képére kattintva elolvashatja bemutatkozásukat, megtekintheti rendelési idejüket és időpontot foglalhat rendelésükre. Puskás Réka - rendelésvezető reumatológus, manuálterapeuta dr. Somogyi Péter -ortopéd, rehabilitációs szakorvos Szalmási Ágnes - gyógytornász-fizikoterapeuta Keresztszalag-szakadás tünetei Mindkét fajta elülső és hátsó keresztszalag-szakadás tünetei nagyon hasonlítanak egymáshoz.

ACL jelentése angolul Mint már említettük, az ACL használatos mozaikszó az Elülső térdszalag angolul ábrázolására szolgáló szöveges üzenetekben.

Ez az oldal arról szól, a betűszó az ACL és annak jelentése, mint Elülső keresztszalag. Felhívjuk figyelmét, hogy az Elülső keresztszalag nem az ACL egyetlen jelentése.

mágneses lézerterápia artrózis kezelésében ízületi fájdalom feszültséggel

Ott május lenni több mint egy meghatározás-ból ACL, tehát ellenőrizd ki-ra-unk szótár részére minden jelentés-ból ACL egyenként. Ezek a bal oldalon vannak felsorolva.

ízületi betegség diagnózisa polyarthritis hogyan kezeljük az ödémát rheumatoid arthritisben

Görgessen le és kattintson az egyesek megtekintéséhez. A z ACL összes jelentését térdszalag angolul, kattintson a "Több" gombra. Ha meglátogatja az angol verziót, és szeretné megtekinteni a Elülső keresztszalag definícióit más nyelveken, kérjük, kattintson a jobb alsó nyelv menüre.

Látni fogja a Elülső keresztszalag jelentését sok más nyelven, például arab, dán, holland, hindi, japán, koreai, görög, olasz, vietnami stb.

 1. Важно правильно поставить себя с самого начала.
 2. Csontritkulás és csípőízület
 3. Других овощей здесь не выращивали.
 4. ízületi szalag - Angol fordítás – Linguee
 5. a(z) ACL meghatározása: Elülső keresztszalag - Anterior Cruciate Ligament
 6. Сегодня тележка нам не потребуется, - обратился отец к Линкольну.

ACL Meghatározza:.

Olvassa el is